Henk Bouwman

Secretari General de METREX, la xarxa de Regions i Àrees Metropolitanes Europees, amb 52 ciutats-regions membres de tot Europa. Des del seu nomenament el 2016, ha estat construint la xarxa i ha desenvolupat una subxarxa de recerca centrada en qüestions metropolitanes.

Es va graduar com a arquitecte i urbanista a Delft, Països Baixos, i des de llavors s’ha especialitzat en el canvi urbà impactat pels nodes d’infraestructura ferroviària a Europa i Àsia.

Henk va crear el seu propi estudi de planificació urbana UiP el 1998, especialitzat en el disseny de canvis urbans a llarg termini a “Llocs de Connexió”: on el canvi urbà es troba amb les intervencions infraestructurals. Al llarg dels anys s’ha especialitzat en com les ciutats poden maximitzar els beneficis socioeconòmics de les infraestructures ferroviàries.

Leave a Reply