Carles Conill Verges

Director de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). És enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Barcelona i té un MBA per l’escola de negocis de Barcelona ESADE. Actualment, està a càrrec dels serveis de mobilitat sostenible, incloent-hi la promoció de la bicicleta, els serveis d’e-mobilitat i la lluita contra la contaminació atmosfèrica, principalment amb el projecte ZBE Barcelona.

És president del Consell de Mobilitat Metropolitana de l’AMB i president del Comitè de Medi Ambient dels Enginyers de Camins de Catalunya. Anteriorment ha tingut diferents responsabilitats a l’AMB, als àmbits de la gestió pública del medi ambient (aigua, residus i lluita contra el canvi climàtic), la promoció de l’habitatge protegit i l’urbanisme.

Leave a Reply