Dennis M. Leach

Director de la Divisió de Transport del Departament de Serveis Mediambientals d’Arlington, Virgínia, i treballa per a Arlington des del 2004.

Supervisa una àmplia gamma de programes i serveis que inclouen la planificació del transport, el disseny, la construcció i les operacions de les infraestructures i serveis de transport multimodal d’Arlington. Aquest àmbit inclou una de les organitzacions de gestió més grans de la demanda de transport i serveis de rodalies del país, un programa progressiu d’enginyeria de transport/sistemes de transport intel·ligents, un programa de trànsit local en creixement i un programa centrat en la revisió, els permisos i les inspeccions del desenvolupament relacionat amb les infraestructures. Sota la seva direcció, Arlington ha estat reconegut com un dels líders en transport multimodal i desenvolupament orientat al trànsit a la regió de Washington i a nivell nacional.

Leach compta amb més de 36 anys d’experiència en planificació, política, operacions i gestió del transport treballant per a tots els nivells de govern. Ha estat ponent habitual en conferències sobre transport, planificació i creixement intel·ligent centrades en el desenvolupament orientat al trànsit i el rendiment del sistema de transport multimodal. És membre actiu de l’Institut d’Enginyers de Transport, l’Associació Americana de Planificació i l’Associació Nacional de Funcionaris de Transport de la Ciutat.

És llicenciat en arquitectura amb especialització en enginyeria civil per la Universitat de Notre Dame, té un màster en arquitectura amb certificat de disseny urbà per la Universitat de Pennsilvània i un màster en administració d’empreses per la Universitat de Temple.

Leave a Reply