Gabriel Lanfranchi

Arquitecte per la Universitat de Buenos Aires (UBA), màster en Economia Urbana de la Universitat Torcuato Di Tella (UTDT) i SPURS Fellow del Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Actualment treballa com arquitecte i urbanista a Urbaplan (Suïssa) i és investigador associat de la Universitat de Ginebra. També és el director del programa de Postgrau en Urbanisme Metropolità a la Universitat de Buenos Aires i consultor del BID i del Banc Mundial.

Ha estat coordinador del Pla Urbà Ambiental de la Ciutat de Buenos Aires i director del Programa de Ciutats del CIPPEC, copresident del T20 sobre acció climàtica durant 3 anys consecutius, i va dirigir el curs Metro Lab Initiative a l’Institut Tecnològic de Massachusetts entre 2015 i 2018. És coeditor de la publicació paradigmàtica sobre assumptes metropolitans “Steering the Metropolis” (BID, ONU Habitat, CAF).

Leave a Reply