Yaser Abunnasr

El Dr. Abunnasr és professor associat d’Arquitectura del Paisatge i Planificació Ambiental al Departament de Disseny del Paisatge i Gestió d’Ecosistemes (LDEM) de la Facultat de Ciències Agrícoles i Alimentàries (FAFS) de la Universitat Americana de Beirut (AUB). És cap de departament, degà associat i director de programa de la Llicenciatura en Arquitectura del Paisatge. Té formació com a arquitecte, arquitecte paisatgista i planificador, i està titulat en les tres disciplines. Va establir el Laboratori de Recerca del Paisatge Metropolità el 2018 com a plataforma per a les seves activitats de recerca i divulgació.

El seu treball de recerca i consultoria s’adreça a la planificació ambiental, centrada en l’adaptació al canvi climàtic utilitzant la infraestructura verda i les solucions basades en la natura a les ciutats i els paisatges naturals, amb una atenció especial als marcs i metodologies a gran escala . És autor de nombroses publicacions en revistes, inclòs un llibre en coautoria titulat “Planning for Climate Change: A més del seu treball acadèmic, també és un consultor/expert independent a projectes relacionats amb temes de recerca i plans estratègics de paisatge per a la protecció del paisatge natural.

El Dr. Abunnasr es va doctorar en Planificació Regional i va obtenir un màster en Arquitectura del Paisatge a la Universitat de Massachusetts Amherst (Estats Units) i es va llicenciar en Arquitectura a la Universitat Americana de Beirut.

Leave a Reply