Corina Basnou

Doctora en Biologia i màster en Fitocenologia. És investigadora del CREAF, un centre públic de recerca especialitzat en biodiversitat, ecosistemes terrestres i canvi climàtic. El seu àmbit d’estudi principal són les solucions basades en la natura (NBS) a les ciutats, amb un especial interès en la ciència ciutadana i la planificació del verd urbà, per aconseguir ciutats biodiverses i sanes. Al CREAF coordina els projectes H2020 Conexus i Clearing House, dedicats a l’intercanvi de coneixements entre administracions, investigadors i ciutadania per promoure la restauració urbana en àmbits geogràfics com ara Europa, la Xina i Amèrica Llatina.

Ha impartit docència de Botànica i Polítiques Ambientals a la Universitat Babes-Bolyai (Romania), on ha treballat en diversos projectes vinculats amb l’ecologia de les pastures. Ha sigut responsable del projecte de cartografia històrica de la província de Barcelona, que s’utilitza com a base per analitzar i modelitzar els canvis recents en el paisatge i la seva relació amb la conservació de la biodiversitat.

Leave a Reply