Daniel Wrzoszczyk

Politòleg. Des del 2008 participa en l’aplicació de l’enfocament territorial cofinançat amb fons de la UE. Co-dissenyador d’associacions territorials a l’àrea de la ciutat de Cracòvia (Polònia). President durant molt de temps del Grup d’Acció Local que recolza el desenvolupament de les zones rurals. Director a l’Associació Metròpolis de Cracòvia. Responsable de crear les condicions per a l’associació i l’aplicació de l’estratègia d’inversió territorial integrada (fons de la UE).

Apassionat de la construcció d’acords i la creació de polítiques a nivell supralocal. Responsable de les polítiques metropolitanes a: canvi climàtic, mobilitat, eficiència energètica, economia circular, ordenació del territori. Involucrat en la creació de xarxes metropolitanes a nivell nacional i internacional.

Leave a Reply