Geoff Bickford

Geoff Bickford és el director fundador i consultor principal de Lively, una consultoria de recerca, facilitació i disseny centrada en l’ésser humà. Abans de fundar Lively, va treballar durant set anys a la Xarxa de Ciutats de Sud-àfrica, on va dirigir programes de transport, finances municipals i programes d’entorn construït. Té més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de la investigació i la política de transport a Sud-àfrica i Àfrica, i ha treballat en un ampli espectre d’àrees i àmbits del transport. Té una àmplia experiència en col·laboració amb el govern i en donar suport al coneixement rellevant per a actuacions polítiques.

El seu treball s’ha centrat en la promoció de la transformació espacial. Amb un màster en Estudis de Transport i una llicenciatura (amb honors) en Planificació Urbana i Regional, Geoff té una àmplia experiència en recerca a les àrees de desenvolupament orientat al trànsit, canvis modals sostenibles i la dinàmica institucional i, en la presa de decisions dels grups d’interès en matèria de transport.

Geoff és un defensor dels enfocaments centrats en l’usuari per a les solucions de transport. És un hàbil facilitador i està certificat en Emprenedoria Social, Facilitació del Pensament de Disseny i Fonaments de la Gestalt. Ser pare li ha recordat el poder del joc en l’aprenentatge i el desenvolupament, i va fundar Lively per portar l’alegria al lloc de treball utilitzant la creativitat i la connexió humana per ajudar els equips a afrontar els reptes més grans.

Leave a Reply