Rafael Forero

Enginyer, amb màster en Desenvolupament i especialització en Estat, Polítiques Públiques i Desenvolupament. Expert en gestió de projectes. Investigador i consultor internacional. Treballa en desenvolupament sostenible, governança, política urbana i territorial, i gestió metropolitana a escala global. El 2010 es va vincular a ONU-Habitat, on ha ocupat diversos càrrecs i ha participat en projectes globals i locals de les Nacions Unides a l’Amèrica Llatina, Europa, Àfrica i Àsia. Autor i col·laborador en més de 30 publicacions. Conferenciant, instructor i professor convidat a universitats d’Argentina, Colòmbia, El Salvador, Espanya, Estats Units, Itàlia, Mèxic i Paraguai.

Actualment forma part de la Secció de Política, Legislació i Governança d’ONU-Habitat, on lidera el dossier global en gestió metropolitana. Durant el 2017-2018 va liderar l’eix estratègic de Legislació, Governança i Seguretat Urbana d’ONU-Habitat per als Països Andins. El 2014 va implementar el Programa d‘Integració Urbà-Regional i Metropolitana d’ONU-Habitat a Colòmbia.

Leave a Reply