Claudia López

Alcaldessa de Bogotà. Va iniciar el seu mandat l’1 de gener del 2020 per a un període de quatre anys. Va ser escollida amb 1.108.000 vots, el recompte total més alt de qualsevol alcalde en la història de la ciutat. Es va convertir en la primera alcaldessa de la història de Bogotà.

S’ha centrat en programes de medi ambient, equitat social i lluita contra la corrupció. Va ser candidata a la Vicepresidència a les eleccions presidencials del 2018 pel partit Alianza Verde, i senadora de la República de Colòmbia entre el 2014 i el 2018.

És llicenciada en Finances i Relacions Internacionals per la Universitat Externado de Colòmbia, té un màster en Administració Pública i Política Urbana per la Universitat de Columbia, i un doctorat en Ciències Polítiques per la Universitat de Northwestern.

Leave a Reply