Demetra McBride

Cap de l’Oficina de Sostenibilitat i Gestió Mediambiental (Comtat d’Arlington, Virgínia), ha passat 17 anys innovant en programes de clima i resiliència. A Califòrnia, McBride va crear noves funcions innovadores i independents per als governs locals al sector de l’energia, com la creació de xarxes regionals d’energia, la proliferació de l’agrupació d’elecció comunitària i l’adopció primerenca de sistemes de transport nets.

El seu treball de resiliència climàtica va obtenir el reconeixement de l’Estat i del Congrés nord-americà com a model de millors pràctiques, utilitzant el càlcul del risc futur per donar suport a les inversions de cara al futur. A Arlington, McBride ha reestructurat els seus programes de clima, energia i aigües pluvials, i ha impulsat un model matricial per a tot el comtat que incorpora el clima i la resiliència a tots els departaments i serveis.

Leave a Reply