Hélène Dromain

El 2020 va ser escollida diputada vicepresidenta de la Metròpolis de Lió (autoritat local que agrupa 59 ciutats), on és responsable de cooperació internacional, negocis europeus i turisme. Hi representa set ciutats de la circumscripció oest. Activista ambiental des de fa 20 anys i membre del Partit Verd des del 2009. Està compromesa amb diferents associacions locals per lluitar per la preservació de zones naturals i promoure l’ús de bicicletes. Té l’ambició de dirigir la cooperació per donar resposta als 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides i promoure una cooperació més forta a Europa per fer front de manera conjunta als diferents reptes socials i mediambientals. A més del compromís polític, és directora de l’oficina local de Chubb, una de les asseguradores més importants del món, on gestiona un grup de 15 persones.

Leave a Reply