Paul Lecroart

Urbanista sènior de l’Agència de Planificació de la Regió Metropolitana de París i assessor de governs metropolitans i municipals en matèria de planificació estratègica i grans projectes de transformació. Actualment dirigeix el programa de Metropolitan Avenues sobre la transformació de les carreteres al Gran París, basant-se en l’experiència de Nova York, Seül i altres ciutats. Presideix el grup d’experts de METREX “De les carreteres als carrers”, que treballa amb Eurocities City Fringe Regeneration i Urbact RiConnect. També dirigeix el programa de projectes pilot de Natura Metropolitana a la regió de París. Ha participat en el disseny i la planificació de ciutats a Europa, Amèrica del Nord i del Sud, el nord d’Àfrica, l’Orient Mitjà i la Xina. Va ser membre del Consell Assessor Internacional del 4t Pla Regional de Nova York (2014-2016), i coordinador de Metropolis, la xarxa mundial de ciutats (1999-2002). És professor de Planificació Estratègica i Tàctica a l’Escola Urbana de Sciences Po, a París. Ha col·laborat en llibres, pel·lícules i publicacions de recerca, com ara Large-Scale Urban Development in Europe (2007) i Cities Change the World, publicat el desembre del 2019.

Leave a Reply