Nicolás García

Governador de Cundinamarca (Colòmbia). Advocat amb estudis superiors en Dret Internacional Públic per la Universitat Panthéon – Assas de París i especialització en Govern i Polítiques Públiques de la Universitat dels Andes.

Dins dels seus principals èxits hi ha la creació i posada en marxa de l’Agència de Comercialització de Cundinamarca i la botiga de productes Kuna Mya, un projecte que ha aconseguit disminuir la intermediació entre productors agrícoles i compradors, millorant així fins a un 60% l’ingrés econòmic dels pagesos. El suport inclou transport i inputs per als cultius. Aquest és un model de suport al camp que està sent revisat actualment pel govern de Colòmbia per a la seva implementació al país. També va ser cap de gabinet de la Governació de Cundinamarca i alcalde de Mosquera.

Leave a Reply